www.telegrami.mk / Vetëm për Artan Grubin dhe tajfën e tij në BDI… Disa dëshmi faktike sa lexohemi …në Fb dhe Google

67

lajmi interaktiv

Se mund të mbijetohet edhe pa kontrollin e shtetit dhe pa ndihmën e Artan Grubit si medium është dëshmi e vetme në Maqedoni www.telegrami.mk …e Mesut Shabanit-Radio Visari-Tetovë one man one www …viti i katërt …dhe e nxjer emrin e mbiemrin në ballinë i vetmi portal në Maqedoni…dhe i vetmi portal për çdo ditë me komente të veta autoriale…

gjitha portalet tjera nuk e kanë guximin …ta nxjerin as emrin e mbiemrin e adminit publikisht dhe kush e di kush qëndron pas tyre prej këtu nëpërmes Shkupit-Sofjes-Beligradit -Moskës …duke përfunduar këtu me vrasësin e demokracisë mediale censorin Artan Grubin dhe BDI-në deri te LSDM… po , po, nuk ka pse çuditeni edhe LSDM kontrollon disa portale në gjuhën shqipe …www.telegrami.mk nuk fryn as në FB njerzit as i blen tre katër portale për të bërë bashkë 300.000 lexues ( ku të ishin shqiptarët lexues të FB dhe lajmeve të shqiptarëve në Maqedoninë Perendimore,as nuk jemi në agregatin fax.al ,pra ujku e çan punën vetë… ) pra ne jemi të realtë kaq jemi në FB me meritë pa fryrë ,dhe kemi rritje,për çdo ditë

pra www.telegrami.mk lexohet edhe në komentet e lajmit interaktiv në Fb ,gjynah vetëm 607 ama të realt

dhe të shkojmë në Google o ZVKPRMV Artan Grubi plus me ato të Fb i njëjti lajm gjynah o Artan Grubi … 232 veta …Mesut Shabani ndan mendimin se të gjithë intelektualët nuk kanë Fb dhe hyjnë direkt nëpërmes Google në www.telegrami.mk…kjo është historia dhe kënaqsia… pa asnjë kacidhe ..www.telegrami.mk…vetëm thash të dihen gjërat …