VMRO-DPMNE pyet: A do të jetë Mijalkovi i lirë për dy muaj, a është kjo marrëveshja me Zaevin?

40

Zoran Zaevi nuk jep drejtësi. Zoran Zaevi po bën pazare. A do të lirohet Sasho Mijalkov për dy muaj? A është kjo marrëveshja Zaev-Mijalkov?

Pasi publiku bëri presion dhe pati një reagim të ashpër ndaj rënies së qeverisë, Zaevi shpëtoi veten me marrëveshjen me Mijalkovin, por jo për shumë kohë.

Marrëveshja që supozohej se do të thoshte arratisje tani është zëvendësuar me një marrëveshje lirie për dy muaj?

A mendon Zaev që qytetarët do ta gëlltisin këtë gënjeshtër? Paqja e dukshme që ai po ble tani do të shpaguhet për dy muaj dhe çfarë atëherë? Drejtësia nuk është e mundur me Zaev. Ne kemi padrejtësi vetëm me Zaevin.

Do të ketë një largim të Zaevit, dhe atëherë drejtësia do të vijë për të gjithë.

Qendra për komunikim e VMRO-DPMNE