VMRO-DPMNE / Mos u lavdro LSDM keni ende subvencione të papaguara nga viti 2017,bile është vonë për 2018 dhe 2019

189

Qeveria nuk i paguan subvencionet në kohë dhe ka selektivitet në pagesa,poashtu qeveria e SDSM ka më shumë subvencione të papaguara nga viti 2017 dhe vonë për 2018 dhe 2019, reagoi VMRO-DPMNE të dielën në një konferencë për shtyp ku partia në pushtet informoi për rritjen e supozuar ekonomike Me

“Qindra fermerë kanë vite që presin sende të ndryshme të pagesave të kompensimit nga fatkeqësitë e mëdha të motit.

Zaev premtoi shpengim të sigurt dhe çmime të larta të shpengimit. Për katër vjet kulture përfundon në një hale, dhe fermerët pa bukë.

Qeveria nuk bëri asgjë për të ndihmuar fermerët. “Vetëm gënjeshtra dhe shumë lëvdata, pa rezultate,” tha VMRO-DPMNE.