VMRO-DPMNE / Me Jovevskin si gjyqtar kushtetues, Zaevi emëron një të dëgjueshëm besnik për t`ia mbrojtur krimin në Gjykatën Kushtetuese

22

Me Jovevski si gjyqtar kushtetues, Zaev emëron një rojtar të mbrojtur të krimit në Gjykatën Kushtetuese.

Nëse akuzat bëhen realitet dhe Jovevski bëhet gjyqtar kushtetues, kjo nuk do të jetë për shkak të kompetencave, autoritetit dhe punës së tij të kaluar, por vetëm sepse ai ishte mbrojtës i krimit të qeverisë për 4 vjet.

Në një kohë kur Jovevski është shef i Prokurorisë Publike, nuk ka asnjë çështje për Zaevin, për çështjen “Racket” ku kemi dëgjuar nga kryesekzekutori se paratë nga dallaveret përfunduan te Zoran dhe Vice Zaevin.

Jovevski nuk hapi çështje as për Dan Donçevin, të cilin e pamë duke shpenzuar shumë para në një thes.

Jovevski është ekzekutori që heshti në lidhje me zhdukjen e emrit të Vice nga raporti për dallavere në REK Manastir.

Krimi i qeverisë do të ishte i pamundur, nëse jo për bashkëpunimin e Jovevskit.

Emërimi i Jovevskit në Gjykatën Kushtetuese është një tjetër në një seri hapash për ta vendosur gjykatën nën Zaev.

Timeshtë koha që kjo përvetësim i institucioneve të ndalet. Timeshtë koha për Maqedoninë për të gjithë njerëzit!, Thuhet në njoftimin e VMRO DPMNE.