VMRO-DPMNE / Banda e koalicionit LSDM – BDI do t’i humb zgjedhjet për shkak të krimit dhe korrupsionit ….

38

Banda e koalicionit LSDM – BDI do të humbasë zgjedhjet për shkak të krimit dhe korrupsionit, masave fashiste për KOVID -19 dhe kujdesit për një numër të madh refugjatësh.

Zoran Zaevi së bashku me BDI -në do t’i humbasin zgjedhjet. Është kjo bandë e koalicionit që do të humbasë zgjedhjet për shkak të krimit dhe korrupsionit.

Emri i dytë i kësaj bande kriminale është paaftësia. Në prag të zgjedhjeve, ata gjithmonë shpërndajnë fjalë dhe premtime të ëmbla, të cilat për fat të keq mbeten vetëm në broshurat e tyre.

Se LSDM -BDI nuk dijnë të bëjnë asgjë përveç krimit dhe korrupsionit është shembulli i masave për KOVID -19. Domethënë, nga asnjë masë, mosekzistimi i masave, ne papritmas kaluam në masa radikale që bëjnë ndarje mes qytetarëve. Thjesht do të thotë që qeveria nuk ka koncept dhe fjalë për fjalë si mizat pa kokë që fluturojnë dhe nuk dinë çfarë të bëjnë me veten ose shtetin.

Qeveria e udhëhequr nga banda kriminale LSDM – BDI bëri një veprim të gabuar, një marrëzi tjetër që nuk ka kufij, dhe që është pranimi i refugjatëve për të cilët Maqedonia nuk ka kapacitet për të akomoduar. Ndërsa vendet më të pasura kanë vendosur të pranojnë një numër shifror të refugjatëve, dhe qeveria e Zaevit, e cila nuk mund të kujdeset për qytetarët e saj, do të kujdeset për një numër të madh refugjatësh. Me çdo dalje publike të Zaevit, numri i refugjatëve për të cilët do të kujdeset në Maqedoni rritet.

Të gjitha problemet e qytetarëve lidhur me kartat e identitetit dhe gjithçka tjetër qëndron në humbjen e LSDM -së në zgjedhjet lokale.

Humbja përfundimtare dhe zgjidhja përfundimtare e të gjitha problemeve të qytetarëve është humbja e bandës kriminale SDSM – BDI në zgjedhjet lokale, menjëherë pas humbjes së qeverisë në zgjedhjet lokale njerëz të rinj me vizion të ri, të motivuar dhe të guximshëm për punojnë për interesat e shtetit dhe qytetarëve.

Qendra e Komunikimit e VMRO-DPMNE-së