VMRO-DPMNE akuzon / Për shkak të Zaevit, karburantet më të shtrenjta nga sot, për një rritje tjetër prej 4 denarë që po kalohet në Parlament

20

Për shkak të Zaev, karburantet janë më të shtrenjta nga sot, dhe në Parlament shtyn një rritje tjetër prej 4 denarë. Në 4 vitet e fundit, çmimet e karburantit janë rritur me 10 denarë vetëm për shkak të Zaevit, si një rritje në formën e taksave dhe akcizave, reagon VMRO-DPMNE.
-Zaev këto ditë dëshiron të shtyjë një taksë tjetër për karburantet që do të thotë rritje të çmimit të tyre prej 4 denarë, në mënyrë që vetëm për shkak të Zaevit të paguajmë 14 denarë lëndë djegëse më të shtrenjta. Këto para që mbledh Zaev shkojnë në buxhet, dhe prej aty shpenzohen në tenderë, prokurime ku shpesh paguhen dy herë për një shërbim apo send të caktuar, dhe kështu njerëzit vidhen dy herë. Po të mos ishin për të gjitha këto rritje të karburantit, ekonomia dhe bujqësia do të kishin produkte më konkurruese dhe qytetarët do të kishin më shumë para, tha partia në një deklaratë.

VMRO-DPMNE thotë: “Zaev nuk është i interesuar për të mirën e të gjithëve, ai thjesht sheh se si të mbushë buxhetin, kështu që ai shpenzon, dhe njerëzit paguajnë përmes karburanteve më të shtrenjta. Timeshtë koha ta hedhim atë dhe të shkojmë tutje. Timeshtë koha për Maqedoninë për të gjithë njerëzit!