( video)Karakamisheva / Pushtetit po i djeg ndër këmbë dhe po kërkon një mënyrë për të dalë nga gjendja e jashtëzakonshme antikushtetuese

216

Në të gjithë periudhën e kaluar, ne shohim akrobaci juridike, interpretime të ndryshme të Kushtetutës, ligjit, sepse padyshim që qeveria po digjet nën këmbë dhe duhet të gjejë ndonjë mënyrë për të dalë nga kjo situatë jokushtetuese dhe joligjore, në të cilën e gjeti veten falë asaj që është shpallur, për herë të dytë, një gjendje e jashtëzakonshme që unë pretendoj është antikushtetuese, tha profesoresha Tanja Karakamisheva në Alfa Tv “Çfarë nuk është e qartë”.Ajo që është veçanërisht shqetësuese është fakti që politikanët, në vend që të ndjekin normat kushtetuese, përsëri po ndjekin interesat e tyre, duke bërë gjëra në fushën politike siç e gjykojnë të përshtatshme. Shoh që Xhaferi ishte i vendosur në pozicionin e tij që nuk do të pranonte të thërriste përsëri Kuvendin, sepse ai vetë tha që ishte ish, dhe sot ne shohim që ai lë hapësirë ​​për reterim se do të presë iniciativën për të parë se si do të veprojë, dhe ne pamë se si shkoi. si kryetarë i Parlamentit te Këshillit të Sigurimit si President i Kuvendit, dhe ai Talat xhaferi është ish, tha Karakamisheva.