(VIDEO) Rrugët që i investon Qeveria-larg syve të opinionit / Pamje nga “lart”… Ndërtimi i autostradës A2, seksioni Kriva Palankë-Dlaboçicë..

43

Pamje nga “lart ” .. në Korridorin 8
Ndërtimi i autostradës A2, seksioni Kriva Palankë-Dlaboçicë në gjatësi prej 9 km dhe gjerësi prej 11.40 m. Vlera e nënndarjes është 30.5 milion euro.
Isshtë pjesë e ndërtimit të autostradës së shpejtë Rankovce-Kriva Pallankë e cila është e ndarë në dy nënndarje: Dlaboçicë-Çatal dhe Kriva Pallankë-Dlaboçicë. Gjatësia totale e autostradës është 23 km, dhe vlera totale e alokuar është 58.5 milion euro.

Duke shpërndarë këtë video, Zëvendës Kryeministri Ljupço Nikollovski shkruajti:

“Një perspektivë e ndryshme e punëve të ndërtimit që ndodhin në nën-seksionet Dlaboçica – Çatal dhe Kriva Palanka – Dlaboçica. Krenar për bashkëpunimin ndërinstitucional dhe i lumtur për zhvillimin e rajonit tim, unë ndjek nga afër ecurinë e aktiviteteve. “Le të vazhdojmë së bashku në mënyrë që të jetë më mirë në shtëpi,” shtoi Nikollovski.