(VIDEO-LAJM) Georgievski: QEVERIA me 50 milion euro ndërton qendra të blerjes dhe shpërndarjes në Shkup, Resnjë dhe Strumicë. POLLOGU prap askund,pa investim .Mos i kallxoni ZVKPRMV Artan Grubit ?!

50