(Video) Gjorçevi për dorëheqjet e refuzuara: Zaevi që sa hap gojën gënjen dhe Filipçe zgjodhën të bien së bashku

37

Sot pamë përsëri se qeveria nuk ka ndjenjë dhe nuk ka keqardhje për 14 persona të djegur të gjallë në spitalin covid në Tetovë, akuzoi në një konferencë për shtyp, Vladimir Gjorcev nga VMRO-DPMNE, pasi sot pasdite kryeministri Zoran Zaev refuzoi të pranojë ofroi dorëheqjet e ministrit dhe zëvendësministrit të Shëndetësisë.

“Në vend të mirësjelljes dhe etikës, LSDM dhe BDI vendosën të shpëtojnë koalicionin. Katërmbëdhjetë persona u dogjën të gjallë në kioskën plastike të Zoran Zaev dhe Venko Filipçe. “Katërmbëdhjetë familje janë në të zeza për shkak të papërgjegjshmërisë së tyre, për shkak të turpit dhe turpit të tyre, për shkak të asaj përfitimi të tmerrshëm, vdekjeprurës,” tha përfaqësuesi i VMRO-DPMNE-së.

Ai shtoi ushtarakisht se kjo kthesë e ngjarjeve do të thotë që Zoran Zaev dhe Venko Filipçe zgjodhën të bien së bashku.

“Populli është i revoltuar, ky turp dhe turp në Maqedoni do të marrë fund. “Ata që janë fajtorë do të mbajnë përgjegjësi,” tha Gjorqev.