Vdes nga Kovid 19, nëna e aktorit Tetovar Luan Bexheti

475

Aktori Luan Bexheti nga Tetova, sot përmes një postimi në profilin e tij në facebook ka njoftuar se ka ndruar jetë nëna e tij e cila ka jetuar në Norvegji. Sipas Bexhetit ajo ka vuajtur nga Alzhaimeri dhe së fundmi ishte prekur nga virusi Korona.