Vakitë brenda BDI-së/ Deri sa Agim Nuhiu flet realitetin si ish Ministër i MPB-së,për nënshtetsitë (minuta 17),Artan Grubi për të hutuar i bie kontra (fut shifra të 1991-2001)dhe del bllof?!(krahasimi -video)

46

Vaki gjakovarësh .Pi Ar agjensionet duhet ti thuajnë ZVKPRMV Artan Grubit se duhet përcjellë edhe deklaratat e stafit tjetër të BDI-së,kur flet për tema të prekshme ,pra mos bën selfie tash me deklarata se janë tema të ndieshme . Tetova thotë tre herë mate njëhere preje …O ZVKPRMV Artan Grubi je këngë e lexuar…sepse njeriu më i thirrur për të folur të vërtetën përafërsisht të kapshme për nënshtetësitë është deklarata nga ish Ministri i MPB -së dhe ish zv/ministrit Prof.Dr Agim Nuhiut dhënë për emisionin Politika të Tv Globi Gostivar …dëgjoje pak

Mar 27, 2021

Pra dëgjoje o gjithëditshmi dhe pastaj fol dhe bën fakte numrash sepse del joserioz ashtu siç dole ,pa e të jetë edhe 1 ose 100 siç thotë Agimi ,ndëgjoi numrat e Agimit,dhe krahasoi me numrat tuat ama për 2001 -2020 jo siç bën fut me qëllim për të hutuar opinioinin me shifra nga viti 1991 – 2001 kur BDI as që ka qenë parti ..por ja Musa që qeshim sepse ke pushtetin dhe një rrethi mund tua shesësh përallën ..po shyqyr që je ti …se po mos ishe… duhej ti tureshim Aliut …