Utrinski Brifing -Gagovski /Spekulime janë muhabetet për rrjetin 5G se rrezikon shëndetin…(video)

304

Ilijanço Gagovski, ish-drejtuesi i zyrës së Microsoft-it në Maqedoni dhe që është themeluesi dhe Drejtori i PrymApps me më shumë se 23 vjet përvojë profesionale në industrinë e IT, i tha Utrinski Brifing se rrjeti 5G ka rrezatim jonizues dhe nuk mund të ndikojë negativisht në shëndetin tonë.Nebulolozët që u krijuan në lidhje me 5G sfidojnë tolerancën dhe marrëzinë time të ulët. 5G është gjenerata e pestë, pasardhëse e 4G.Video-materiali sjell sqarime tjera