U rikthye nga pushimi AI dhe përuroi tre projekte ujësjellësi nga Ministri tjera në Sllupçan, Llojan dhe Orizare

58

Sot, me të kthyer nga pushimi i “merituar” zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi bashkë me ministrin e Ekologjisë, Naser Nuredini dhe atë të Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi vizutuan vendbanimet e Komunës së Likovës,ku po realizohen projekte jetike për banorët e kësaj zone.Në Sllupçan u përurua fillimi i punimeve për ndërtimin e sistemit të furnizimit me ujë në vlerë prej 27.934.673,00 denarë, projekt që financohet në këtë komunë përmes Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.

“Edhe banorët e fshatit Sllupçan tashmë nuk do ta kenë problemin për furnizim me ujë të pijshëm”, u shprehZVKPRMV Artan Grubi.