Tv Telma / Autobusët e rinj të qytetit në Tetovë, qytetarët kanë frikë nga infeksionet

121

Autobusët e blerë për transport publik në Tetovë do të fillojnë të funksionojnë në qytet të hënën. Kompania “Tetovo Transport” thotë se ata fillojnë me fazën fillestare në të cilën nuk presin një numër të madh udhëtarësh, por qytetarët të mësohen me autobusët, dhe shoferët nuk parkojnë para ndalesave.

Kompania thotë se do të ketë masa të përshtatshme për të mbrojtur kundër përhapjes së infeksionit koronavirus. Sidoqoftë, disa qytetarë kanë frikë se nuk do të respektohen, kështu që ata ndoshta nuk do ta përdorin atë, dhe ata janë skeptikë në lidhje me funksionimin e transportit publik për shkak të kaosit të trafikut.

Transporti publik fillimisht do të funksionojë në dy linja. 4 autobusë do të rrotullohen për gjysmë ore dhe Kompania thotë se do të kapërcejnë sfidat në terren në mënyrë të vazhdueshme.