Tregu i Dibrës i zbrazët, lëvizja në minimum edhe në Qendrën Zhupa

159


Dibër, 14 mars 2020 (MEDIAL)  Për shkak të shpalljes së gjendjes së krizës në komunat e Dibrës dhe Qendrës Zhupa, pas rritjes së numrit të personave të infektuar nga koronavirusi, tregu i Dibrës sot ka mbetur i zbrazët.

Zakonisht të shtunën, kur është ditë pazari në Dibër, tregu vlon nga njerëzit, pasiqë përveç banorëve lokalë, këtu për tregti vijnë edhe banorët e Qendrës Zhupa, nga fshatrat kufitare në Shqipëri, si dhe banorët nga rajoni i Golobërdos.

Po ashtu, sot munguan edhe ofruesit e prodhimeve të ndryshme nga Tetova, Gostivari, Struga dhe Ohri.