COVID 19/ Edi Rama publikon grafikun – 80% e të spitalizuarve shërohen

191

 Kryeministri Edi Rama, publikon statistikat mbi vdekshmërinë nga koronavirusi,

Sipas kryeministrit Edi Rama, edhe ky gra se vdekshmëria e 20% të atyre që spitalizohen, ku 80% shërohen.

“Informimi i duhur dhe statistikat rreth kësaj lufte janë ndihmesa më e madhe për të kuptuar çfarë duhet të bëjmë dhe çfarë duhet të presim. Kjo statistikë tregon të dhënat moshore mbi vdekshmërinë e 20% të atyre që përfundojnë në spital, pasi 80 % e të spitalizuarve shërohen”,- thekson Rama.