TIKA SHPËRNDAN NDIHMA NË MAQEDONINË E VERIUT PËR SHKAK TË COVID-19

162

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), për shkak të pandemisë së koronavirusit të ri (COVID-19) filloi shpërndarjen e 2.500 pakove të ndihmës në Maqedoninë e Veriut, raporton Anadolu Agency (AA).

Shpërndarja e pakove me produkte ushqimore dhe materiale të higjienës u bë në bashkëpunim të Shoqatës Abdülhakim Hikmet Doğan (ADEKSAM).