TETOVË, KORDON POLICOR PARA SELISË SË BDI-SË NË REÇICË TË VOGËL

65

Protestuesit janë ballafaquar me kordonin policor dhe nuk i lejojnë që të shkojnë deri te selia.
Protestuesit kaun kërkuar që të biseduar me përgjegjësit e policisë për t’ju sqaruar atyre se përse është bllokuar rruga, raporton SHENJA.