Të gjithë presidentët në mbledhje në ASHAM! Cërvenkovski: Kemi probleme me korrupsion, përçarje dhe borxhe

42

Ish presidenti Branko Cërvenkovski i cili pas një kohë të gjatë doli në publik, në mbledhjen shkencore solemne që e organizoi ASHAM, shprehu një numër të madh kritikash për gjendjen aktuale të shtetit. Ai tha se me Bullgarinë nuk sheh asnjë kompromis të mundshëm. Kërkoi që të iniciohet platformë nacionale për luftë kundër problemeve në shtet siç janë korrupsioni i lartë, përçarja e thellë dhe borxhet e shumta.