Takim mes OEMVP-së dhe PDSH-së

257

Sot, kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaçi ka takuar drejtorin e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore z. Nebi Hoxha dhe përfaqësues të saj. 

Nga ana e OEMVP-së, në takim është shpalosur platforma për zhvillim ekonomik para z. Menduh Thaçi e cila shtjellon çështjet kryesore me të cilat shoqeria jonë ka probleme në aspektin ekonomik dhe social.
Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare z. Menduh Thaçi theksoi se është nder dhe privilegj të merr pjesë për herë të parë në takim me OEMVP-në dhe se ato kërkesa do të shqyrtohen nga departamentet përkatëse të partisë.
Shërbimi për Informim, PDSH