Stoilkovski-VMRO-DPMNE / Zaevi dhe oligarkia e biznesit e mbështetur nga qeveria helmojnë qytetarët ( video)

259

Firmat afër qeverisë lejohen të djegin koks dhe gome, tha Naum Stoilkovski, zëdhënës i VMRO-DPMNE, në një konferencë shtypi.