Skender Rexhepi është kundër Levicës, por mbetet në shumicën e re parlamentare të Mickoskit

43

Deputeti i Alternativës Skender Rexhepi mbetet në pozitën e rrëzimit të qeverisë në të cilën është BDI, por siç kanë bërë të ditur burime partiake për “Sloboden Peçat”, ai ka vërejtje për përfshirjen e partisë Levica në “front” për rrëzimin e qeverisë

Deputeti Rexhepi ka vërejtje për përfshirjen e partisë Levica në koalicion për rrëzimin e kësaj qeverie hibride të LSDM-së dhe BDI-së. Besojmë se edhe për këtë çështje ka alternativë dhe zgjidhje”, thanë për “Sloboden Peçat ” burime nga Alternativa.

Ndërkaq, zëdhënësi i partisë së udhëhequr nga Afrim Gashi tha për portalin Telegraf se marrëveshja e arritur mbrëmë qëndron.