Simovski: Është e sigurt të marrësh një regjistrues në shtëpi ashtu siç është e sigurt të shkosh në shitore

33

Si t’u shpjegoni atyre që nuk duan të pranojnë një regjistrues në shtëpi se është i sigurt?. Drejtori i Entit Shtetëror të Statistikave Apostol Simovski u përgjigj se është po aq e sigurt sa të hysh në një shitore dhe të blesh ushqime elementare.

“Siç është e sigurt të hyrja në shitore për të blerë sende ushqimore elementare. Ne e kemi bërë këtë çdo ditë për gati dy vjet.Është e sigurt si të ecësh kudo, sepse nuk jetojmë më të mbyllur, nuk jemi të izoluar siç ishim në fillim të pandemisë. Shikoni baret, ato janë plot, të mbushura me njerëz”, tha Simovski.