Sibela Alimovska / Kandidati për deputet HYSNI ISMAILI

402

Revolucioneri i kryengritjes kulturore ne institucionin me vital te organeve shteterore ne Maqedonine Veriore i cili ne mandatin e tije pastroj se pari rrenjesisht oborrin nga sunduesit e gabuar brenda institucional dhe protestoj se bashku me mendjendritur e kabinetit te tije duke bere arritje te paharrueshme ne çdo sektor te bataljonit ku jane rreshtuar ushtaret e kultures.