Protestë para selisë së LSDM-së, “Unë besoj” dhe “Pse jo” të revoltuar me shkarkimin e Zyberit

204

Aktivistët e lëvizjes “Unë besoj” dhe “Pse jo?” kanë protestuar para selisë së LSDM-së. Kanë shprehur pakënaqësinë për shkarkimin e Arben Zyberit nga posti i drejtorit të Qendrës së Shëndetit Publik.

Protestuan pra LSDM-së, pasi thonë se shkarkimi ishte politik.

Kërkojnë që në vend të Aleksandër Stojanov, drejtor i Qendrës të emërohet një shqiptar.