Si do të ndahen këshilltarët në Qytetin e Shkupit? Sa mori BDI dhe ASh-AAA

93

Komisioni Shtetëror Zgjedhor ka kumtuar rezultatet e zgjedhjeve në Qytetin e Shkupit.

Në balotazh do të jenë Petre Shilegov nga LSDM dhe kandidatja e pavarur Danella Arsovska.

Ulëset në Këshillin e Shkupit do të jenë siç vijon më poshtë:

VMRO-DPMNE- 17 këshilltarë

LSDM – 12 këshilltarë

BDI – 6 këshilltarë

E majta – 4 këshilltarë

Të vendosur për ndryshime – 2 këshilltarë

ASH-AAA – 2 këshilltarë

Dragana Vellkovska – 2 këshilltarë /TV21