Shkup-Kuvend/ Talat Xhaferi- Caktohet seancë për shtyrjen e regjistrimit

51

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi thirri seancën në të cilën duhet të vendoset për shtyrjen e regjistrimit. Isshtë caktuar për në 1 pasdite, dhe në të njëjtën kohë është caktuar seanca për ndryshimet në Kodin Zgjedhor. Pritej dje, por palët nuk gjetën zgjidhje.

Zyrtarisht në agjendën e sesionit të 38 janë Projektligji për Ndryshimin e Ligjit për Regjistrimin e Popullsisë, Familjeve dhe Banesave në Republikën e Maqedonisë Veriore, 2021 në procedurë të shkurtuar dhe Projektligji për Ndryshimin e Kodit Zgjedhor, në procedurë në formë të shkurtuar.