Shkollat ​​e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të mësojnë online deri më 20 shtator 2021

272

Shkollat ​​e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të ndjekin mësimet online deri më 20 shtator, ka mësuar TvSitel nga burimet qeveritare.

Kjo pikë ishte në rendin e ditës sot dhe ministrja Mila Carovska tha sot se vendimi do të bazohet në kërkesat e shërbimeve epidemiologjike lokale.

Sipas informacioneve nga TvSitel, Qeveria ka vendosur ta zgjasë këtë vendim deri më 20 shtator, pra deri të hënën për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike në këto dy qytete.

https://sitel.com.mk/srednite-uchilishta-vo-tetovo-i-gostivar-kje-uchat-onlajn-do-20-ti-septemvri