Akuza të ndërsjella / Ish-ministri i financave Xhevdet Hajredini vs (ZVKPRMV ArtanGrubi & Kryeministri Zoran Zaev )…( krahasoni vetë)

65

lajmi interaktiv

video dhe krahasimi 1

Ish-ministri i financave i PPD-së Xhevdet Hajredini akuza për ZKPRMV Artan Grubi

krahasimi2

i akuzuari i parë ZVKRPMV Artan Grubi

Grubi për shpifjet e Hajredinit: E ulët, si kanë hije moshës së tij

Ndryshimi i fundit 11:19 14 Shtator, 2021

Edhe zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për sistem politik dhe marrëdhënie mes bashkësive, Artan Grubi në deklaratë për “Sloboden peçat” ka hedhur kategorikisht si të pavërteta, dhe i ka cilësuar si shpifje të ulëta akuzat se kryeministri Zoran Zav i ka dhënë material të pabotuar nga “bombat” (biseda të përgjuara) me qëllim të tij të jetë “i fuqishëm” në BDI.
– Shpifje te ulëta qe nuk i kane hije moshës së tij, por besoj që janë pikërisht pasojë e moshës. Lehtësia e thënies së gënjeshtrave dhe shpërndarjes së tyre në media është për çdo keqardhje – deklaroi Grubi për “Sloboden peçat”.

https://www.slobodenpecat.mk/grubi-za-sloboden-pechat-niski-obvinuvanja-i-kleveti-se-iskazite-deka-sum-dobil-bombi-od-zaev/

i akuzuari kryesor 3

Kryeministri Zoran Zaevi ” bombëhedhësi” i vitit 2014

Zaevi për “Sloboden Peçat”: Nuk është e vërtetë që dikush i dha disa “bomba” dikujt për të qenë i fuqishëm

Kryeministri Zoran Zaev në një prononcim për “Sloboden Peçat” i mohon me forcë akuzat ndaj tij se zëvendëskryeministrit të parë nga radhët e BDI -së, Artan Grubit, i ka dhënë material të pabotuar nga “bombat” (biseda të përgjuara) me qëllim të tij të jetë “i fuqishëm” në BDI.

  • Unë i mohoj plotësisht këto insinuata. Nuk është e vërtetë që dikush i dha dikujt disa materiale për të qenë i fuqishëm. Materialet i kaluan prokurorisë në vitin 2017. I hedh poshtë plotësisht këto akuza si të pasakta dhe tendencioze. Grubi është zëvendëskryeministri i parë sepse kështu vendosi partneri i koalicionit BDI. Ai është edhe sekretar i BDI -së me sa di unë – tha kryeministri dhe lideri i LSDM -së, Zoran Zaev për “Sloboden Peçat”.

Reagimi i kryeministrit vjen pas akuzave të ish -ministrit të Financave, Xhevdet Hajredini, të paraqitura në Studio 10 në TV24, se pushteti i zëvendëskryeministrit, Artan Grubi, është një “dhuratë” nga kryeministri Zoran Zaev

Zaev e bëri të fortë Artan Grubin. Ai i dha “bomba” me regjistrime për të gjithë kuadrot e BDI -së. “Ka” bomba “edhe për Ali Ahmetin,” tha Xhevdet Hajredini për tv 24