SASHO MIJALLKOVIT I CAKTOHET ARREST SHTËPIAK

67

Ish Drejtori i DSK-së, Sasho Mijallkov prej sonte është në arrest shtëpiak, shkruan Fokus duke u bazuar në burimet e saj.
Sipas Fokus, masat e kujdesit janë ndryshuar me arrest shtëpiak me kërkesë të prokurorisë për rastin “Target dhe Fortesa”.

Para shtëpisë së Mijallkovit është vërejtur prezencë e shtuar e policisë.