Sa është buxheti për festimin e 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit ?

36

Lajmi interaktiv

Ripostim nga viti i kaluar për 20 vjetorin e festimit të marrëveshjes së OHRIT

https://www.slobodnaevropa.mk/a/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-20-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD/31402768.html

pra shumë mediume përcollën se nuk pati informatë kthesë për opinion se çfarë ndodhi me buxhetin pasi nuk u mbajt koncerti për vitin 2021

Artan Grubi nuk ka të ndalur në reklamimin për vitin 2022 kur çfarëdo koncerti organizuar nga PUSHTETI QENDROR në kohën kur në dy pjesë të saj po mbahen zgjedhje njëra për KËSHILLIN KOMUNAL në TETOVË dhe tjetra në Komunën e Mavrovës dhe Rostushës për Kryetar Komune , në opinion duket si favorizim të BDI-së e pushtetarëve tjerë që janë në Qeveri ,për shkak se kampanja ka filluar me datë 03.08.2022 dhe do të zgjat deri më 15.08.2022 ,pra kur një pjesë e shtetit gjendet në zgjedhje, atëherë i bie se krejt shteti është në zgjedhje , dhe aktivitetet me paratë e taksapaguesëve nuk mund të përdoren gjatë kampanjës …ose nëse ndodhë …keqpërdorim dhe punë për Komisionin Anti Korrupsion lidhur me ligjëshmërinë e veprimit …i bie alla popullorçe ….bjeri muzikës ti kujtohet elektoratit

Pra ka elemente sikur në vitin 2021 të mos mbahet Manifestimi ,edhe kësaj rradhe të mos mbahet sepse drejtëpërsëdrejti ndikon në atmosferën votuese .Ndërsa ZVKPRMV do të ishte mirë,dhe e ka obligim ligjor sipas Ligjit për Transparencë që e ka miratuar vetë në QEVERINË LSDM-BDI ,që opinionit tia bëjë me dije SA LEKË ËSHTË PARAPARË NGA BUXHETI për vitin 2022 të Manifestimit të 21 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit .

www.telegrami.mk