RMV-Mbeten në fuqi masat e njëjta anti-Covid

42

Gjatë mëngjesit të sotëm, Komisioni për sëmundje ngjitëse ka mbajtur mbledhje ku ka diskutuar për gjendjen aktuale me Covid-19.

Edhe krahas rritjes së rasteve pozitive dhe alarmit nga varianti indian, Komisioni nuk ka rekomanduar as lehtësim dhe as ashpërsim të masave anti-Covid.

Kështu, në fuqi do të vazhdojnë të jenë masat e njëjta restriktive.