Ripostim /Ali Ahmeti: Regjistrimi do të mbahet në prill, nuk ka shtyrje – МИА 17 february2021

36

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti sot ka theksuar se … për në muajin prill do të mbahet dhe nuk ka asnjë arsye për shtyrjen e sa