Rikthimi në politikë, Trump: ‘Ne do të bëjmë diçka, por është herët akoma’

48

Pas largimit nga detyra ish Presidenti Donald Trump sipas medieve botërore kërkon të rikthehet përsëri por kjo do të bëhet duke krijuar një parti të re që do të jetë ‘polit i tretë’ në SHBA.

“Ne do të bëjmë diçka, por jo tani,” i tha Rob Creeley, presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara, për Washington Examiner.

Nga ana e saj, New York Post pretendoi se biseda midis Trump dhe gazetarit u zhvillua gjatë një darke që ata patën në klubin Mar Mara Lago të ish-Presidentit të SHBA, në Florida.

Kujtohet se platforma e tij e preferuar e komunikimit, Twitter, nuk e lejon më atë të postojë komente pas pushtimit të përgjakshëm të Kapitolit më 6 janar, pasi shumë nxituan ta akuzonin atë për nxitje të dhunës.

Sipas mediave amerikane, megjithatë, Trump tashmë po mendon të themelojë një parti të re politike .

Për “Wall Street Journal”, emri i partisë së re do të jetë: “Partia Patriotike”.