Qeveria emroi Bujar Osmanin koordinator i gjithë shtabeve të krizës së komunave në Maqedoni

222

Qeveria me dekret ligjor sapo emëroi zv/kryeministrin Bujar Osmanin si koordinator i gjithë shtabeve të krizës së komunave dhe qytetit të Shkupit deri sa zgjatë gjendja e jashtëzakonshme për shkak të virusit Covid-19.

Ndryshe sot Ministria e Shëndetësisë bëri të ditur se në 24 orët e kaluara janë regjistruar 18 raste të reja me koronavirus në vendin tonë edhe atë 11 në Shkup, katër në Prilep, dy në Kumanovë dhe dy në Tetovë, me çka numri i përgjithshëm i pacientëve të diagnostikuar me Kovid-19 sot deri në orën 12 është 219 persona.

Sipas vendbanimit, deri më tani raste të Kovid-19 janë regjistruar në Shkup (134),Dibër (43), Kumanovë (17), Shtip (tetë), Prilep (gjashtë), Ohër (tre), Veles (tre), Kavadar (dy), Tetovë (dy) dhe Gostivar (një).