Qeveria do t’u ofrojë partive të vogla uljen e pragut në 1 % për këshilltar komunal

42

Alsat nga burime brenda grupeve punuese në Kuvend mëson se Qeveria është gati të ofron uljen e pragut nga 3 në 1 për qind për këshilltarët komunal, pas reagimit të partive më të vogla dhe paralajmërimeve se do ta bllokojnë ndryshimin e Kodit Zgjedhor. Në rrethana jo zyrtare mësohet se partitë e vogla janë të gatshme për prag prej 1 për qind nga cenzusi dhe jo nga numri i përgjithshëm i votuesve për komunë.