Që Kryeministri Zoran Zaevi të ketë pesëshe më mirë është të kombinohen anglishtja dhe matematika : Tri tajms tërti fajv tajms ( video )

75

https://republika.mk/tvitovi/najubavo-da-spojat-angliski-i-matematika-za-i-premierot-da-ima-petka-tri-tajms-trti-fajv-tajms/

Kur flasim për reformat në arsim, është më mirë të mos hidhni asgjë, por të ndërlidhen anglishtja dhe matematika. Të paktën premierë me siguri do të ketë notë pesë Ose tridhjetëepesë. Me tre tresha të fortë!