Punëtori për falsifikimin e parave zbulohet në Tetovë

57

Policia zbuloi një punëtori për falsifikim parash në fshatin Tetovë Leshnicë të Poshtme.

SPB Tetovë ngriti kallëzim penal kundër XH.B (44) nga fshati Leshnicë e Poshtme, Tetovë, për shkak të ekzistencës së bazave për dyshim për kryerjen e veprës penale “falsifikim parash”.

Më 12 mars, oficerët e policisë kontrolluan shtëpinë dhe ambientet ndihmëse të personit të raportuar, dhe gjetën dy çanta dhe disa zarfe me një sasi të madhe të kartëmonedhave të ndryshme – Euro, Franga Zvicerane dhe Dinarë Kuvajtit, si dhe disa vula mbrojtëse hologrami ose shirit letre. me logon euro, format letre-çekiç A4 në të cilën janë shtypur disa nga kartëmonedhat dhe sende të tjera.

Të dyshuarit i është caktuar paraburgimi.

https://24info.mk/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D1%84%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0/