PSE JO FATMIR LIMANI ?! Fatmir Dehari në Kërçovë nuk ka punuar për qytetarët,tash edhe pseudo patriotizmin e vonuar e përdor

198

Lajmi interaktiv

Lexojmë këtyre ditëve për gjoja gajlen e qytetit të Kërçovës,se po nuk fitoi Fatmir Dehari Kërçova do u takoje bllokut tjetër maqedonas

Stil i Artan Grubit me mua fillon dhe përfundon SHQIPTARIA .Fatmir Dehari pati vakët e vakët të rregulloje Kërçovën ta bëje bile KRYEQENDËR SHQIPTARE në RMV ( e themi këte se psh Gjakova në Kosovë viteve 1970-1980 kur Mahmut Bakalli (Gjakovar) ishte Kryetar i Kosovës lulzoi me fabrika, me investime etj ).. sepse të kesh ekip nga Kërçova në Qendër të pushtetit Qendror si Kreshnik Bekteshin me vite Ministër Ekonomie ( i njohur si ministër gërvisht dhe fito ),të kesh zv/guvernatorin e Bankës Popullore të Maqedonisë Fadil Bajramin i cili për 12 vite as një mizë nuk nxori nga dhallti …të kishe mandatin e parë dhe në mandatin e dytë 90% deri para një viti me vete Xhak Musa Xhaferin zëvendëskryeminstër i Qeverisë nga Kërçova ,dhe mbi të gjitha të kishe ALI AHMETIN nga Kërçova liderin e BDI-së dhe të mos dijsh ti shfrytëzosh dhe ti artikulosh për dobinë e qytetit është HARAKIRI politik…pra krejt mundësitë Kërçova të bëhej një kryeqendër shqiptare i kishte .AQ DINTE AQ BËNTE thonë në Kërçovë ,e çfarë bënte do marrë përgjigje nga elektorati .

Fatmir Deahari tash sillet si dhelpra 😮 muleni se u dogj fshati se mua mu dogj bishti është ndodhi e parë ,i kishte krejt dispozitat pse nuk i shfrytëzove …Kohëve të fundit muhabetet se rrezikohet Kërçova se mund të humbet nga blloku maqedonas është përgjegjësi e vetë Fatmir Deharit që nuk i ofroi dhe nuk dijti ti udhëheq punët dhe me kuadrot e partive tjera si ASH-AAA bile edhe të PDSH deri para një viti .E tash çfarë kërkon prap votat e tyre,mallo morgen ,nuk e mbolle pa ta korrish thonë nga ASH-AAA në Kërçovë. E ke ARTAN GRUBIN me fiskulturat e tijë mediatike dhe kombinimet në ajër me bllokun maqedonas le të ti fitoje votat e qytetarëve .Me atë grusht njerës o Fatmir Deahari që bëhej dhe zihej kazani meri votat .Le ti jepet mundësia dikujt tjetër pse jo edhe një kandidati të pavarur si FATMIR LIMANI .Dhe retorika me fotot e UÇK -së, kallashat e çizmet i përdore tash dy mandate ,pra sa herë të ta zëje bishtin dera UÇK-UÇK-UÇK le ta thotë më mirë Adem Karraga ndërsa dhëndrri Shkodran Tolaj me E.Mehmetin (në vend të grave të Zajazit ) le të ta këndojnë këngën e Mjellmës… pra janë de mode ndodhitë e vitit 2001 sipas ZVKPRMV a nuk e tha Artan Grubi se më mirë të mos kishte ndodhur 2001 .Ndërsa në patriotizëm më duket se Fatmir Limani qëndron më mirë se sa ti …

========================================

lajmi aktiv që qarkullon