Protestë para Kuvendit, kërkohet të votohet i ligji për ndalesë të mbeturinave (VIDEO)

221

Para Kuvendit mbahet protestë në organizim të lëvizjes “Fridays for Future”, ku kërkohet që të votohet Propozim-ligji për ndryshim të Ligjit për menaxhim me mbeturina para shpërbërjes së kësaj përbërje të Kuvendit.

Zgjidhja ligjore tanimë është në seancë të Kuvendit dhe duhej të votohet, po pika në rend dite u anashkalua me elaborim se duhet të bëhen konsultime plotësuese.