Prof. Najçevska: Fakti që ka kaq shumë shqiptarë etnikë që kanë emigruar nga Maqedonia në 20 vitet e fundit është falë BDI-së …

27

Fakti që ka kaq shumë shqiptarë etnikë që kanë emigruar nga Maqedonia në 20 vitet e fundit është falë BDI-së dhe të gjitha partive shqiptare. Ata nuk emigruan për të folur shqip, por sepse donin të jetonin në vende ku nuk ka mafiozë nga të cilët varet jeta e tyre.