Prof.Dr Mitasin Beqiri /Pakënaqësi në BDI, aktrim para publikut dhe një bllof politik.

162

Profesori i universitar Prof. Dr Mitasin Beqiri beson se debati publik dhe keqkuptimet e pretenduara midis Nënkryetarit të BDI-së Izet Mexhiti dhe Zëvendës Kryeministrit Artan Grubit po aktrojnë vetëm në publik.

  • Këto keqkuptime në BDI janë thjesht një blof politik. Nëse këto keqkuptime do të ishin reale dhe konceptuale, atëherë dikush duhet të ishte larguar ose distancuar nga politika e partisë, dhe jo të bënte bujë dhe më në fund të largohej nga pozicioni drejtues, koordinatori i grupit parlamentar. Nëse nuk jeni dakord, atëherë duhet të ktheni mandatin e deputetit, i cili do të tërhiqet plotësisht si shenjë pakënaqësie. Më duket se jane duke luajtur ping-pong, kjo gjë rezulton të jetë vepër e fëmijëve fatkeqë – thotë Prof.Dr Mitasin Beqiri për “Sloboden Pecat”.