Prishtinë /Tollovi e qytetarëve për t’u vaksinuar në sallën “1 Tetori”, policia mban rendin

122

Për shkak të festës së Fitër Bajramit të enjten është ndërprerë dhënia e vaksinës antiCOVID-19 për grup moshën mbi 65 vjeç,  në sallën “1 Tetori”, në Prishtinë. Mirëpo, sot në sot në orët e hershme të mëngjesit kjo ka shkaktuar grumbullim të madh të njerëzve që duan të vaksinohen.

Kjo tollovi shihet edhe përmes disa fotografive, ku turma e madhe e njerëzve nuk është duke respektuar distancën prej një metër për shkak të infektimit me coronavirus.E për shkak të këtij interesimit të madh si dhe tollovisë së njerëzve, ka obliguar që pjesëtarë të Policisë së Kosovës të jenë prezent për të mbajt rendin. /Telegrafi/