PRESIDENTI PENDAROVSKI E NËNSHKROI DEKRETIN PËR SHPALLJEN E LIGJIT PËR REGJISTRIM

80

Presidenti Stevo Pendarovski, pas konsultimeve me ekspertë juridik, sot ka nënshkruar Dekretin për shpalljen e Ligjit për Regjistrimin e Popullsisë, amvisërive dhe banesave në RMV, në vitin 2021.

Presidenti, sic thuhet në një komunikatë, pret që procesi për zbatimin e regjistrimit të mos politizohet, kurse të dhënat që do të dalin të jenë në dobi të zhvillimit të përgjithshëm, me cka do të mundësohet formulimi I strategjive afatgjata në fushat vitale në vend.