Policia Financiare thotë se janë në fazë të avancuar hetimet për ndërmarrjet publike të Komunës së Tetovës

52

Kanë kaluar dy muaj që Drejtoria e Policisë Financiare vazhdon të hetojë dy ndërmarrjet publike të themeluara nga Komuna e Tetovës. Policia Financiare për Portalb.mk tha se hetimet tani më janë në një fazë të avancuar dhe kërkojnë kohë, pa mos dhënë detaje të tjera. Për keqpërdorime të mundshme janë duke u hetuar Ndërmarrja Publike Komunale “Tetova” (NPK) dhe Ndërmarrja Publike “Parkingjet e Qytetit” në Tetovë, shkruan Portalb.mk.

më tepër në linkun

https://portalb.mk/756471-policia-financiare-thote-se-jane-ne-faze-te-avancuar-hetimet-per-ndermarrjet-publike-te-komunes-se-tetoves/