FILLOI -Dështimi i parë i Artan Grubit si udhëheqës i BDI-së / Anulohet koncerti, por jo manifestimi qendror! Grubi thotë se do të mbahet sipas të gjitha protokolleve

72

Lajmi interaktiv

UÇK kishte një moto nuk ndalemi as në borë as në shi dhe në asnjë fatkeqësi .Por pasi UÇK -së promotori i BDI -së i viteve 2020 Artan Grubi nuk e ka hallin te përvjetori por te promovimi i vetvetes …mund ta mbanin koncertin në qendër të Shkupit me masat e propozuara nga Qeveria për organizime siç jan masat sipas të gjitha protokolleveë distanca etj …por si duket mungesa e njerëzve ku shumica janë në pushime dhe shumë institucione deri më 15 gusht poashtu janë në pushime kolektive ,dhe mu shtimi i paraqitjeve të rasteve të reja me Covid 19 i shërbeu Artan Grubit si Alibi për anulimin e koncerteve…edhe po të mos ishin këto masa Artan Grubi dhe autoriteti i itijë në Shkup është baras me zero në krahasim me grupacionin e Izet Mexhitit dhe ai e dinte se do të dështoje …kështu që ai si dhelpër i pëlqeu kjo nismë e Qeverisë për sërish masat e pandemisë ..se ai do e kishte mbushur Shkupin ama çe Pandemia ….

Shtrohet një pyetje

Çfarë do ndodhe me buxhetin për këtë pjesë kur dihej se lekët më të mëdhaja janë te koncerti të elaboruara …parat lekët për këtë destinacion-koncert p;rfundimtar dhe për këtë shtyerje a do u paguhen pjesmarrësve apo do i kthehen Qeverisë …Pra edhe njëherë BDI nuk ka vzion as për një ditë …Një pyetje për Artan Grubin e para do ishte mirë që Zoran Zaevin ta sjellish në ndonjë promovim të MO edhe në Shipkovicë ku do mbahej atjetër për nder të atyre që u vranë në KONFLIKT 2001 nga pala shqiptare një PËRKUJTIMORE.SEPSE UÇK ishte nismëtare e MO ,dhe nuk mund të anashkalohen në 20 vjetorin ,po ju me Ali Ahmetin a nuk shkuat në Meçkin Kamen me 2 gusht të ILINDITËS,sjelle në Likovë ose në Radushë Zaevin për Pajtim ..ama këtë nuk e ke planifikuar …HAROVA A.G nuk ka qenë pjesë e luftës 2001 ai nga 2011 ka foto me liderin …

==============================================

lajmi aktiv që qarkullon

https://tv21.tv/anulohet-koncerti-por-jo-manifestimi-qendror-grubi-thote-se-do-te-mbahet-sipas-te-gjitha-protokolleve/

Anulohet koncerti, por jo manifestimi qendror! Grubi thotë se do të mbahet sipas të gjitha protokolleve