Pesë pacientë në Tetovë vdiqën si pasojë e Covid-19 në 24 orët e fundit

91

Pesë persona të shtruar në spital humbën jetën, dhe 14 pacientë të rinj u shtruan në spital në Tetovë në 24 orët e fundit, informoi Dr. Gzim Nuredini nga Qendra Covid në Spitalin e Tetovës.

Më i riu ishte i lindur në 1972, në moshën 49 vjeç ndroi jetë. Ne nuk kemi një histori të saktë, por nuk kemi informacion se ai kishte një sëmundje kronike. Ne kemi pranuar gjithashtu të rinj të moshës 35 deri në 45 vjeç në spital. Alarmi është ende i kuq dhe sëmundja po prek të rinjtë. Numri i ekzaminimeve ambulatore është ende i lartë, që do të thotë se do të ketë shumë më tepër pranime, tha doktor Nuredini.

Janë 123 persona në trajtim spitalor në Qendrën Covid në spitalin e Tetovës. Vetëm tre prej tyre u vaksinuan me dy doza.