Përurimet nuk u ndalën as në BIT PAZAR ?! Nuk reagon KSHZ dhe Antikorupsioni

57

Përurimet nuk u ndalën as në BIT PAZAR ?! Nuk reagon KSHZ dhe Antikorupsioni…kohë shpallje e zgjedhjeve nga Parlamenti që moti dhe shkelet ligji ..Në qytetet TETOVË ,SHKUP, ku BDI e SDSM e kanë punën pisk promovohen ndërtime me paret e qytetarëve udhëhiqet kampanjë partiake për shkak se edhe emrat e kandidatëve janë të kryetarëve të komunave aktualët TEUTA ARIFI DHE VISAR GANIU POR EDHE SHILEGOVI i QYTETIT TË SHKUPIT … Premtohej që në vitin 2013, më në fund u hap tregu i rikonstruar i Bit Pazarit Kreu i Komunës së Çairit, Visar Ganiu i shoqëruar nga kryeministri Zaev, ministra nga kabineti qeveritarë, kryetari i Shkupit z. Petre Shilegov, sot kanë bërë hapjen solemne të investimit të ri në tregun e Bit Pazarit.