Është e vërtetë që Teuta Arifi, me mbështetjen e Mijalkovit dhe Zaevit, e solli Daka Davidoviçin në Tetovë, …

61

https://republika.mk/vesti/makedonija/vistina-e-deka-teuta-arifi-so-poddrshka-na-mijalkov-i-zaev-vo-tetovo-go-donese-daka-davidovikj-a-laga-e/

https://netpress.com.mk/arifi-so-poddrshka-na-mi-alkov-i-zaev-vo-tetovo-go-donese-daka-davidovi-a-laga-e-deka-taa-donela-vakcini/

Është e vërtetë që Teuta Arifi, me mbështetjen e Mijalkovit dhe Zaevit, e solli Daka Davidoviçit në Tetovë, dhe një rrenë me bisht është deklarata e Artan Grubit se ajo Teuta Arifi solli vaksina, shkruan ish -ministri i Financave Xhevdet Hajredini në Facebook.Duke shkruar për kandidaturën e Teuta Arifit për kryetare të Tetovës për një mandat të tretë, Hajredini kujtoi deklaratën e Zaevit gjatë zgjedhjeve lokale katër vjet më parë kur ai u premtoi se do të votonte për Teutën fshatarëve të Reçicës së Vogël se ai do të ndërtonte shkollën që Teuta Arifi nuk e bëri nuk e ndertoi ..

Sigurisht, banorët e Reçicës së Vogël ende nuk kanë shkollë në fshat.

Nga ana tjetër, afera për marrëdhëniet afariste maqedonase të biznesmenit kontroverse malazez u hap nga opozita VMRO-DPMNE dhe kryeministri aktual, bashkëpunëtori i tij i ngushtë, ish-anëtari i Qeverisë Dragi Rashkovski, Zoki Kiçeec